Kik vagyunk mi?

  • Microsoft diák nagykövetek
  • A cég által a 2015/16-os évére kiválasztott diákok vagyunk, akik lehetőséget kaptak, hogy képviseljék a céget a diákság körében, valamint hogy fejlesszék magukat workshopok, előadások, rendezvények által
  • Tech-őrültek (ez nem is volt kérdés)

Vannak köztünk lányok és fiúk, programozó egyetemisták és gimnazisták, de még marketinges vagy orvosi hallgatók is, a legkülönbözőbb egyetemekről. Hogy ez miért fontos? Hogy lássátok, mennyi lehetőség van a számtech világában, és egy olyan is megtalálja itt a helyét, akire amúgy lehet nem is gondolt volna senki.

A csapatunk heterogén és sokszínű, mindenki tesz bele valami különlegeset. Így egyesítve erőinket rendezvényeket szervezünk a hallgatóknak, segítünk közelebb hozni az fiatalságot és a Microsoft legújabb és legmenőbb technológiáit.

Emellett persze rengeteg más lehetőséget kínál a program: előadások, workshopok és mentorok segítik azt, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki ebből az egy évből. Részesei lettünk egy nemzetközi csapatnak, hiszen a világ minden táján vannak MSP diákok, és ráadásul a legjobbnak és legszorgalmasabbnak arra is lehetősége van hogy külföldön tölthessen együtt velük egy kis időt – a program végén jár neki egy út Seattle-be, a Microsoft székházába!

Ezt az oldalt pedig azért hoztuk létre, hogy minél több embernek átadhassuk azt, ami a mi szenvedélyünk, hogy segítsünk eligazodni a Microsoft világában, akár fejlesztői, akár üzleti, akár egyszeri mindennapi felhasználói szemszögből.

A csapatunk tagjainak profilját az alábbi linken találod, ha valakihez bármilyen kérdésed lenne, írj bátran bármelyik megadott címre!

Az MSP Hungary csapata